Prehrambene tablice

( kemijski sastav namirnica )
  
UREDIO: dr sc. IGNAC KULIER

Novo:
  

Povrće i povrtni proizvodi

MRKVA
- svježa mrkva
- osušena narezana mrkva
- mrkva u prahu
- pire od mrkve
- mrkva iz limenke
per 100 gr
KRUMPIR
- krumpir sirov
- krumpir pečen
- krumpir kuhan oguljen
- krumpir pire
- pomfrit
per 100 gr
KRUMPIR prerađen
- krumpirov čips
- krumpir u prahu
- krumpirove palačinke
- krumpirove pahuljice
- krumpir slatki pečen
per 100 gr
SOJINI PROIZVODI
- suho sojino zrno
- odmašteno sojino brašno
- sojin koncetrat
- sojin izolat
- teksturirana soja
per 100 gr
SOJINI PROIZVODI
- zeleno sojino zrno-sirovo
- zeleno sojino zrno-kuhano
- prženo sojino zrno-suho
- suho sojino zrno-kuhano
- punomasno sojino brašno
per 100 gr
GRAŠAK
- grašak svježi
- grašak osušeni žuti
- izolat proteina graška
- pire od graška
- graškovo vlakno
per 100 gr
RAJČICA
- rajčica svježa
- pire od rajčice
- kečap
- sok od rajčice
- patlidžan
per 100 gr
LUK
- crveni luk
- bijeli luk
- poriluk
- luk vlasac
- osušen crveni luk
per 100 gr
PAPRIKA
- slatka paprika
- crvene ljutice
- začinska paprika slatka
- začinska paprika ljuta
- feferoni marinirani
per 100 gr
KUPUSNJAČE
- kelj
- kelj pupčar
- cvjetača
- kupus bijeli
- prokulice
per 100 gr
  KUPUSNJAČE I ŠPINAT
- kupus crveni
- kiseli kupus ocijeđen
- špinat svjež
- koraba korijen
- švedska repa
per 100 gr
GRAH
- grah sirov
- osušene klice graha
- kuhani grah
- suhi grah
- zapečeni grah
per 100 gr
  MAHUNE, BOB I LEĆA
- zelene mahune
- bob kuhan
- bob osušen
- leća osušena
- leća kuhana
per 100 gr
GLJIVE
- šampinjoni
- lisičica
- vrganji
- suhe lisičice
- trufe
per 100 gr
  GLJIVE
- shiitake gljiva osušena
- shiitake gljiva obarena
- gljive u salamuri
- gljive pohane
- salamureni klobuci gljiva
per 100 gr
ZELENE SALATE
- salata glavatica
- salata ledena
- endivija
- radić
- Rabarbara
per 100 gr
  POVRTNE JUHE
- juha od rajčice
- krem juha od graška
- juha od šparoga
- juha od šampinjona malomasna
- krem juha od šampinjona
per 100 gr
  KLICE RAZNE I SLANUTAK
- klice alfafa
- klice od soje
- klice od graha
- osušene pšenične klice
- slanutak
per 100 gr
OSTALO POVRĆE
- slatki kukuruz
- buča zimska
- masline marinirane
- buča ljetna
- izdanci bambusa
per 100 gr
  OSTALO POVRĆE
- špinat konzerva
- kineski kupus
- kineski kelj
- hren
- pastrnjak
per 100 gr
OSTALO POVRĆE
- korijen peršina
- zeleni dio graška
- osušeni peršin
- korijen celera
- osušeni zeleni dio celera
per 100 gr
OSTALO POVRĆE
- šparoge
- bijela repa
- rotkvica crna
- krastavac
- rotkvica
per 100 gr
OSTALO POVRĆE
- korijen biljke aru-brašno
- izdanak artičoke
- koraba
- korijen cikle
- korijen repe
per 100 gr


Autorska prava zaštićena:
© dr sc. Ignac Kulier

Web hosting & design:
lapalan.gif (3412 bytes)