Izbornik
Prehrambene tablice
( kemijski sastav namirnica )
  
UREDIO:
dr sc. IGNAC KULIER


Novo:

  

Masti, ulja, margarin i majoneza

  MASTI
- sirova svinjska mast
- topljena svinjska mast
- hidrogenezirana svinjska mast
- topljeni goveđi loj
- topljeni ovčji loj
per 100 gr
  MASTI
- mast za kolače
- pačja mast
- guščja mast
- pureća mast
- kokošja mast
per 100 gr
  MASTI
- maslac
- maslac u prahu
- mliječna mast - čista
- maslačno ulje
- kakao maslac
per 100 gr
  MARGARIN / MAJONEZA
- tvrdi margarin
- malomasni margarin
- meki margarin
- margarin s 60% masti
- majoneza
per 100 gr
  MAJONEZA I SALATNI UMACI
- majoneza od sojinog ulja
- malokalorijska majoneza
- salatni umak italianski
- slatni umak s plavim sirom
- francuski slatni umak bez masti
per 100 gr
  JESTIVA ULJA
- suncokretovo ulje
- ulje kukuruznih klica
- bučino ulje
- maslinovo ulje
- sojino ulje
per 100 gr
  JESTIVA ULJA
- suncokretovo ulje - hibridno
- ulje pšeničnih klica
- arašidovo ulje
- palmino ulje
- kokosovo ulje
per 100 gr
  RIBLJA ULJA
- ulje jetre bakalara
- ulje haringa
- sardinsko ulje
- riblje ulje tip Mehaden
- ulje jetre morskog psa
per 100 gr
  MASNI NAMAZ
- masni namaz na bazi ulja soje i palme
- masni namaz sa sirom
- masni namaz s usitnjenom šunkom
- namaz od ulja i maslaca
- masni namaz na bazi ribe
per 100 gr

Izbornik
Autorska prava zaštićena: © dr sc. Ignac Kulier

Web hosting & design:
lapalan.gif (3412 bytes)