Prehrambene tablice
( kemijski sastav namirnica )
  
UREDIO:
dr sc. IGNAC KULIER


Novo:
  

Orasi, orašasti proizvodi i sjeme

  ORASI
- orah europski
- kašev orah
- australski orah
- paraorah
- pinjoli - osušeni
per 100 gr
  OSTALI PLODOVI
- lješnjak
- badem
- pekan orah
- kikiriki - osušen
- kikiriki pržen
per 100 gr
  OSTALI ORAŠASTI PLODOVI
- australski orah, pržen na ulju
- pitomi kesten - pečen
- pistachio oraščić - pržen
- prženi lješnjak
- pasta od kikirikija
per 100 gr
  OSTALI ORAŠASTI PLODOVI
- kokosov orah
- pistacio oraščić
- kesten - pitomi
- kesten - pečeni
- kokosov orah, osušeni
per 100 gr
  SJEME RAZNO
- makovo sjeme
- sezamovo sjeme
- sjeme suncokreta
- koštice tikve
- brašno suncokretovog sjemena
per 100 gr
  SJEME PRERAĐENO
- sjeme sezama - tostirano, slano
- koštice tikve - pržene, nesoljene
- sjeme suncokreta - prženo
- sjeme suncokreta - prženo zajedno s podlogom
- sjeme sezama oljušteno
per 100 gr
  SJEME
- brašno kikirikija - odmašteno
- brašno sjemena pamuka - malomasno
- djel. odmašteno brašno sjemena sezama
- djel. odmašteno brašno suncokretovog sjem.
- mješani orasi bez kikirikija - prženi
per 100 gr


Autorska prava zaštićena: © dr sc. Ignac Kulier

Web hosting & design:
lapalan.gif (3412 bytes)