tmp4evr://početna

   [ početna ]   [bio]   [foto]   [linkovi]   
meni
- početna
- boinc
- hattrick
- last knights

posetite
- pc magazine
- hi-files
- internodium
- pc petak

bend
Pearl Jam

Članovi
Eddie Vedder
Stone Gossard
Jeff Ament
Mike McReady
Matt Cameron

Diskografija
1991 - Ten
1993 - Vs
1994 - Vitalogy
1996 - No Code
1998 - Yield
2000 - Binaural
2002 - Riot Act

sajt... konačno 01.02.2005.
moja istorija pravljanje manje (ili više) ličnih sajtova je, usuđujem se reći, bogata. napravio sam ih desetak, a na web postavio 2 ili 3. kad se već hvalim, uradio sam i jedan komercijalan... poslednji lični sajt sam pravio pre više od 5 godina i to se najviše svodilo na istraživanje mogućnosti raznih programa za kreiranje web strana. tek sad je došao pravi trenutak da sadržaj moje prezentacije izađe u prvi plan.

ideja je da zainteresovanim posetiocima predstavim sebe, svoja interesovanja, poslovne aktivnosti, razmišljanja i stavove. naziv treba da razuveri sve posetioce - neću biti redovan u ažuriranju, neću garantovati da će sajt stajati uvek na istoj adresi... jedino što obećavam je da ću se potruditi da sadržaj bude zanimljiv.

dizajn 01.02.2005.
nisam se bavio dizajniranjem ovog sajta. našao sam vrlo lepu kolekciju opensource rešenja - www.oswd.org i iskoristio par. glavna stranica i veći deo sajta je uradio whompy "daleke" 2001. godine (citrus), a blog stranu je napravio grzesiek (the_test) prošle godine. ako sajt bude rastao i menjao se možda će se ukazati potreba za promenama na ovom planu, ali trenutna rešenja su u ovom momentu odlična.