Planovi

Trenutno aktuelni plan u mom zivotu, je u stvari plan svih studenata, a to je da zavrsim u roku. Na tome radim svom snagom i nadam se da ce se to i ostvariti.

Po zavrsetku studija imam zelju da se zaposlim u nekom preduzecu koje je vezano za biologiju ili neku mikrobiolosku laboratoriju. Medjutim, kako meni uvek moze nesto u glavi da se preokrene, moze se desiti da se zaposlim na neko trece mesto. S obzirom kakvo je danas vreme pitanje je da li ce se iko od nas zaposliti tamo gde zeli.

Sto se tice mojih neostvarenih planova, a kojima je definitivno prosao svaki voz za ostvarivanje, jedan od najbitnijih je upis na Farmaceutski fakultet kao normalni nastavak srednje skole. Ali, sada mi uopste nije zao sto nisam tamo otisla (doduse, matematika i hemija kao ispiti na prijemnom igrali su centralnu ulogu u mom neodlasku tamo, ali definitivno to vise nije vazno).

Takodje, imam zelju da nekad u zivotu obidjem neke zemlje i kontinente koji me privlace, ali ne na klasican turisticki nacin, vec tako da u svakoj zemlji provedem duze vreme, kako bih mogla na pravi nacin upoznati narode, zemlje i kulture.

Na kraju, kako to uvek biva na red dodje i privatni zivot. Jedino sto me u tom pogledu interesuje jeste da se udam za nekog koga volim i ko me voli i sa kojim cu stvoriti dom i porodicu.