Marke :)

Nebojša Marković, zvani Marke, u nekim krugovima poznat kao "Anin brat" :). Da ne bih objašnjavao svakom ponaosob, moj nadimak je izveden iz prezimena i nema nikakve veze sa domaćom valutom.

Lična karta

Rođen 17.7.1972. u Zemunu (tzv. Dieseldorf - nemam ništa s tim ;)), selio se sa porodicom (podstanario) po Beogradu sve do 1985. kada smo konačno dospeli u Batajnicu. Posle rođenja, verovatno najpresudniji :( događaj u mom životu.

Školovanje...

Počelo je sasvim bezazleno, u OŠ "Maksim Gorki" na Voždovcu, nastavilo se sa predznacima krize u Matematičkoj gimnaziji (jeste, i ja sam...) da bi kulminiralo otezanjem druge godine Elektrotehničkog fakulteta, koje još uvek nije gotovo, a ka' će ne znamo :( ...

Hobi i oko toga

Računari u raznim pojavnim oblicima. U petom osnovne sam (sa tatom) otišao na kurs bejzika koji je u Domu pionira na Šumicama držao čuveni Andrija Kolundžić ;) Posle je tata kupio prvi broj časopisa "Računari u vašoj kući" i sastavio Galaksiju. U drugom srednje je (opet tata) seo u kola i otišao u "Mraz elektronik" (Minhen) po PC. Danas je od tog PC-ja ostalo kućište i tastatura, a ostatak je zamenjen: K5 PR133+, 32MB, 1.7GB, CD32x, modem CL14400, S3 Trio64V+, ESS1868 i EPSON LX800. Sledi proširivanje RAM-a, brži modem... nikad kraja. Računari su mi uostalom i profesija, ne samo hobi - radim kao sistem inženjer za firmu MetaData.

Devojka

Možda malo neobična tema za ličnu web stranu, ali pošto sam od 10.8.1994. sa Ivom i pošto smo mnogo prošli zajedno, siguran sam da je zaslužila da je i ovde spomenem. Pa koga zanima neka klikne.


Pišite mi na marke@beotel.yu