Druga stranica

  Nesto o mojim interesovanjima...
 1. Zivotinje
 2. Biljke
 3. Filmovi i serije

  Obozavam filmove i to trilere posebno,ali nista manje ne gledam i druge zanrove (kao na primer horor,drame,malo manje komedije i dr).Uglavnom volim strane filmove domaca tematika me previse ne odusevljava(sem legendarnih "Maratonaca","Ko to tamo peva","Nacionalna klasa"...) Ali ne zanimaju me samo holivudski blockbuster-i vec,i to mnogo vise,niskobudzetni filmovi a i evropski filmovi narocito u zadnje vreme francuski...O filmovima bih mogla do besvesti ali da skratim, nemam ni omiljenog glumca jer ih je dosta dobrih...

 4. Muzika

  Bez muzike ne moze da prodje jedan dan mog zivota.Volim da slusam radio a navikla sam se jer duze vreme nisam mogla da slusam kasete pa sam postala radijski ovisnik.Najcesce slusam "City radio","B292", "Radio Pancevo","Dunav radio"...Iz prilozenog se vidi i kakvu muziku slusam:pretezno alternativu, main-streem,mada slusam i sve ostalo tj.ono sto mi se svidi od ostalog.Najvise slusam stranu ali i domacu od kako se pojacala rok scena...

 5. Fotografija

  Volim da vidim dobru fotografiju i zao mi je sto nemam uslova da se sama bavim njom. Volim i modnu fotografiju (pa mi zato ne trbaju tapete jer su mi zidobi oblepljeni zanimljivim fotografijama), sto je pomalo i povezano sa sminkom koju takodje jako volim(oni koji me znaju odmah ce potvrditi).

 6. Rekreacija

  Volim da se rekreiram,da trcim,vozim biciklu,rolere,da radim vezbe.Zato najcesce "visim" na Savi ili na Adi sa drustvom jer je tamo idealno mesto za to.Ali takodje volim i da jedem pa sam posle svega na pozitivnoj nuli.

 7. Hrana

  Sigurna sam da bi se vecina slozila samnom oko ove stavke.Volim i znam ponesto da skuvam ali su mi slatkisi omiljeni,cokolade narocito.Posebno bih izdvojila dve:

  Mislim da dalji komentar nije potreban,mozda i suvisan.