žanr: drama
trajanje: 82 min.
režija i scenari
o: Sabu
uloge: Taguchi Tomorou, Daimond Yukai, Tsutsumi Shin'ichi


  Ovo je Sabuov režiserski prvenac, pre toga je bio poznat filmskoj javnosti kao glumac. To je priča o tri gubitnika koji jure jedan drugog po ulicama Tokia. Potera se pretvara u maratonsko trčanje u kome sva trojica polako gube kontakt sa realnošću, na kraju niko više ne zna gde i zašto treči. Film obiluje komičnim scenama (i samo trčanje je svojevrsna komična situacija, često se pojavljuje u mangama) zbog čega ga nikako ne treba olako shvatati.

 Jasuda je kupio pištolj od Takede sa namerom da opljačka banku ali je zaboravio masku. Ulazi u Aizavinu radnju da ukrade jednu, međutim to mu nije uspelo i sada ga Aizava juri da bi uhvatio lopova.

 Aizava je propali roker koji radi u prodavnici da bi platio Takedi dugove jer je uzimao drogu na crtu. Jureći za Jasudom naleteo je na Takedu.


 Takeda je pripadnik Jakuza, tvrdi da bi za ševa rado dao svoj život. Međutim, Bos je ubijen zbog njegovog kukavičluka i on sada juri Aizavu da bi pokušao da povrati čast.


 Lanac koincidencije se nastavlja tako što su se sva trojica, na kraju jurnjave, obreli u sedištu bande koju su Takedini šefovi okrivili za ubistvo njihovog Bosa, a da situacija bude zapetljanija pobrinula se interventna ekipa Tokijske policije koja je bila tu da smiri situaciju. Ispostivlja se da je pištolj jednog od inspektora, koga je on izgubio nedelju dana ranije, baš taj koji je Jasuda kupio od Takede. Nastaje opšti pokolj. Naša tri junaka se bude u moru krvi, Aizava sav nikakav odlazi kući, a Jasuda pali plinsku bocu koja je usmrtila njega i Takedu.

Shin-en


nazad | vrh | napred

© 2001-2009. Besno Pile napada Japan sva prava zadržava, tektovi su u vlasništvu njihovih autora i/ili izdavača.
Administrator: Shin-en Preuzmite Firefox!123sajt.com