Sanjina web stranica

Ja se zovem Svetlana Itebejac, friends call me Sanja ( to je malo neuobičajena kombinacija, ali čovek se na sve navikne). Studiram biologiju (ali neću još dugo, jer kad položim ispit zbog kojeg i pravim ovaj sajt, diplomiraću vrlo brzo - sigurna sam da ste jako srećni zbog toga).

Ova fotografija je sa apsolventske ekskurzije, koja u stvari znači nekoliko dana obilaska različitih vrsta terena po celoj zemlji, i kojom je većina studenata biologije oduševljena. Ovo je slikano na Durmitoru, tačnije vidi se vrh Međed, koji nije najviši.

 

U osnovne informacije o meni spada i podatak da sam u horoskopu lav ( podznak škorpija ), što je ubitačna kombinacija po njegovog nosioca tj. mene.

 

Još jedna jako bitna stvar je da imam psa Arčibalda (engleski seter, prelep, hiperrazmažen, ne mnogo pametan, očigledan primer o međusobnom isključivanju lepote i pameti ( njegov nadimak je Micislav - što je takođe neuobičajena kombinacija - ali i pas se na sve navikne)).

Moj ljubimac i ja. Kao što se sa slike zaključuje engleski seteri su bele osnove sa crnim ili braon tufnama ili mrljama. Ili i jednim i drugim kao što je ovaj "primerak". Nešto su niži i zdepastiji od irskih, koji su mnogo poznatiji.

 

Ja sam iz Bele Crkve. To je mali grad u Vojvodini, u južnom Banatu. Nalazi na 45° SGŠ, i udaljen je manje od 100km od Beograda, u blizini je Dunav ( i još nekoliko manjih reka - Nera, Karaš). Brda u daljini pripadaju Rumuniji, jer je granica vrlo blizu. U okolini su velike plantaže jabuka, krušaka i bresaka, kao i vinogradi.

Jezera na slikama su u neposrednoj okolini grada. Ima ih 7(sedam). To su veštačka jezera, nastala posle eksploatacije šljunka, kada su podzemne vode ispunile nastale basene. Duboka su 10 do 20m, a široka 300m i više. Leti su savršena za kupanje.

Kičerice koje vidite su verovatno bolje od svakog opisa. Ova jezera su "zaštitni znak" grada i ono što ga izdvaja od ostalih provincijskih mesta.

Ovom prilikom želim da Vam predstavim i mlađi deo svoje familije.

Nadam se da Vam je bilo interesantno (ha!) i da ste ovu stranicu brzo dovukli. Hvala na poseti! (Sada pređite na neke zaista zanimljive stranice). Ako želite da mi pošaljete e-mail, moja adresa je itebejac@tesla.rcub.bg.ac.yu .

Vi ste posetilac broj